Marlou Geurts, uw mediator bij
echtscheiding.

Ik ben u van dienst wanneer u gaat scheiden. Onpartijdig, professioneel en een complete begeleiding inclusief de laatste afwikkeling bij de rechtbank. Niet alleen ben ik er voor u, maar ook voor uw kind. Mede door mijn samenwerking met Villa Pinedo probeer ik mogelijke schade voor uw kinderen zo veel mogelijk te beperken.

Marlou Geurts (1970) begon in 1997 als financieel adviseur en heeft sindsdien uitgebreide expertise opgedaan op het gebied van hypothecaire geldleningen, verzekeringen, vermogensplanning en pensioenen. Als vertrouwenspersoon van vermogende particulieren heeft Marlou gewerkt bij een aantal Private Banking banken. Tijdens haar opleiding als mediator voelde zij zich als een vis in het water. Rust, balans en een positieve toekomst bieden aan gescheiden ouders en hun kinderen is haar drijfveer. Voor Marlou is dat een way of life. Kinderen zijn de toekomst. Daarom heeft zij zich in het verleden met hart en ziel ingezet voor Kika. In haar ondernemerschap als echtscheidingsmediator schenkt ze volledige aandacht aan gezinnen. De combinatie van mijn financiële ervaring, mediation en kindgerichte begeleiding motiveert haar. Marlou opent deuren naar een positieve toekomst. Marlou is getrouwd, woont in Arnhem en is moeder van twee dochters. Benieuwd naar haar kracht en toegevoegde waarde? Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.

Wij zijn aangesloten bij:

Mijn missie & visie

Met mijn Persoonlijke Mediation Arnhem PMA praktijk wil ik een bijdrage leveren aan uw toekomst en de toekomst van uw kinderen.

In mijn praktijk zal ik u volledig begeleiden, terwijl u zelf grip blijft houden op uw situatie. Hier is mediation ook voor bedoeld. U geeft het niet uit handen. Mijn aanpak is dan ook volledig gericht dat u als partij controle houdt over het conflict en de oplossing.

Als mediator zal ik laten zien dat u kunt verbinden over de verschillen heen. Vervolgens werk ik met u samen naar werkbare en blijvende oplossingen en naar een praktische invulling van uw financiële zaken. De laatste stap die ik met u maak is de afwikkeling bij de rechtbank.

Heel belangrijk in mijn praktijk is dat uw kind centraal staat. Kindgerichte begeleiding mag in deze tijd niet ontbreken tijdens en na de scheiding. Het is een onderdeel van het PMA  scheidingsproces. Op mijn kosten ontvangt u een training kindgerichte begeleiding.

 

 

Mijn doelstellingen:

 1. De emotionele verwerking van uw scheiding faciliteren.
 2. Praktische zaken van a tot z inclusief afwikkeling rechtbank rond uw echtscheiding goed laten verlopen.
 3. Uw kinderen begeleiden in het scheidingsproces.
 4. Een zonnige toekomst voor u, voor uw ex-partner en voor uw kinderen.

In goed overleg uit elkaar?!

Samen zoek ik met u naar de beste financiële,  juridische en sociaal-emotionele oplossing voor uw beiden, zodat:

 • u professioneel geholpen wordt en inzicht krijgt op emotioneel, juridisch, fiscaal en financieel vlak;
 • u beiden evenveel inspraak heeft bij het vinden van oplossingen;
 • uw kinderen vertrouwen hebben dat uw als ouders goed uit elkaar gaat;
 • de onderlinge communicatie verbetert;
 • de echtscheiding eerlijk en waardig verloopt;
 • toekomstgerichte afspraken worden gemaakt over de nieuwe situatie en mogelijkheden;
 • afspraken juridisch in orde zijn;